Inchirieri ATV Lepsa  
Inchirieri ATV Lepsa
Lepsa Vrancea
Cazare Lepsa
Parteneri ATV Lepsa
  Atractii turistice Lepsa
Cascada Putna
Pastravaria Lepsa
Manastirea Lepsa
Rezervatia Putna


  Galeria foto 2009

   Pasionati de ATV Lepsa tineri si dinamici
continuare ...
atv lepsa
ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa
atv lepsa
lepsa lepsa
 
   Suntem convinsi ca foarte putini dintre voi au auzit de Lepsa, un mic colt din inima muntilor Vrancei, insa putem sa va spunem ca cei care au ajuns cel putin o data au revenit ori de cate ori au avut ocazia, fie pentru a se relaxa in mijlocul naturii, fie pentru simplul fapt ca aici nu au cum sa se plictiseasca.
   Rezervatia Cheile Tisitei este principala atractie a zonei.
   De asemenea nici Cascada Putna nu e mai prejos.
   Iar Pastravaria Lepsa face concurenta, iti deschide portile si te asteapta mereu cu un pastrav proaspat si gustos….
   Insa…partenerul de distractie, nu este nimeni altul decat ATV-ul, te urca si te coboara pe dealurile si muntii Vrancei oferindu-ti mereu ceva “diferit”, aventura, adrenalina si distractie la maxim.
   Ei… bine, daca iti doresti un loc in care sa iti regasesti gandurile, Manastirea Lepsa, este cu siguranta acela, un loc stravechi care iti va reda linistea sufleteasca.
   Si daca iti mai ramane putin timp…poti sa dai o fuga pana la Gresu, localitate vecina cu Lepsa unde poti sa admiri in mijlocul naturii “Barajul Gresu”.
   Si…pentru ca in final totul se rezuma la bani, din punctul nostru de vedere, Lepsa, deocamdata are tarife pentru orice buzunar, merita sa incercati
 
ATV montan
   Esti interesat sa vizitezi si jud. Vrancea si vrei sa inchiriezi un ATV? iti poti face o rezervare on-line sau telefonic. Pentru rezervarile on-line va rugam sa confirmati telefonic cu 24 h inainte. Va asteptam!!! continuare ...
Inchirieri ATV Lepsa
Toate drepturile rezervate MOTO PRO NO LIMIT    
MAUX DESIGN .
.